Алексюк, Тетяна ВікторівнаПрибильський, Віталій Леонідович2016-06-172016-06-172000Алексюк, Т. В. Вивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоїв / Т. В. Алексюк, В. Л. Прибильський // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23648Проведені пошукові дослідження свідчать про можливість і перспективність розробки безвідходної промислової технології такого напою. Past pilot studies show promising development opportunity and non-waste industrial technology such beverage.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакультурабезалкогольний напійквассulturesoft drinkskvassВивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоївThesis