Поцелуйко, Марія ВасилівнаБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій Володимирович2020-02-042020-02-042019Поцелуйко, М. В. Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів / М. В. Поцелуйко, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк// Актуальні задачі сучасних технологій : Збірник тез доповідей VІІІ міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 27–28 листопада 2019 р., м. Тернопіль. – Тернопіль : ТНТУ, 2019. – С .86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30661В роботі розглянуто питання впливу попереднього оброблення томатів на тривалість сушіння і якість готової продукції. Показано, що попередньо бланшовані парою та сульфітовані помідори швидше сушаться, мають кращі регідратаційні властивості та колір.otherтоматибланшуваннявяленняtomatoesblanchingwiltingкафедра технології консервуванняДослідження впливу попереднього оброблення на тривалість в’ялення томатівThesis