Король, Руслан ІвановичТоропець, Ілля ОлександровичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2024-06-122024-06-122024Король, Р. І. Використання черемхи у виробництві компотів та маринадів / Р. І. Король, І. О. Торопець, Т. М. Левківська // Технологія-2024 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 24 травня. 2024 р., м. Київ. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2024. – С. 226.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43442Проведені дослідження по виробництву копмотів та маринадів з використанням плодів черемхи. В результаті отримано продукцію з високим вмістом антоціанів та підвищеною харчовою цінністюConducted research on the production of compots and marinades using bird cherry fruits. As a result, products with a high content of anthocyanins and increased nutritional value were obtainedukчеремхаантоціанипереробленнякомпотимаринадикафедра технології консервуванняbird cherryanthocyaninsprocessingcompotesmarinadesВикористання черемхи у виробництві компотів та маринадівThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584