Іващенко, Ольга МиколаївнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2020-06-122020-06-122020Іващенко, О. Оригінальні рецептури молочного морозива з кавою / О. Іващенко, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 314.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31293Проведені дослідження щодо впливу виду внесеної кави (розчинна кава «Jacobs» та витяжка з меленої кави «Lavazza») на якісні показники готового продукту. Експериментально встановлено, що морозиво на молочній основі з поєднанням меленої та розчинної кави, дасть змогу отримати продукт з високими органолептичними властивостями – оригінальним кавовим смаком та ніжним кремовим кольором. Studies on the impact of the type of coffee (instant coffee "Jacobs" and extract from ground coffee "Lavazza") on the quality of the finished product. It has been experimentally established that milk-based ice cream with a combination of ground and instant coffee will allow to obtain a product with high organoleptic properties - original coffee taste and delicate cream color.морозивоice creamмелена каваground coffeeрозчинна каваinstant coffeeкафедра технології молока і молочних продуктівОригінальні рецептури молочного морозива з кавоюThesis