Москальова, Людмила МиколаївнаУдодов, Сергій ОлександровичДомарецький, Віталій Афанасійович2014-03-242014-03-242001Москальова, Л. М. Особливості технології пива на мініпивоварнях / Л. М. Москальова, С. О. Удодов, В. А. Домарецький // Харчова промисловість. — 2001. — С. 86-87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13392Виробництво пива на мініпивоварнях України буде розширюватись, а кількість мініпивова- рень — збільшуватись. Ці тенденції розвитку пиво­ варіння в нашій країні сприятимуть безперебійному постачанню свіжого, високоякісного пива населенню окремих міських мікрорайонів і населених пунктів у сільській місцевості.Проведені дослідження і перевірка їх результатів у промислових умовах дали можливість запропону­ вати мініпивоварням високоефективну технологію. Manufacture of beer microbreweries in Ukraine will expand and the number minipyvova- Rainier - increase. These trends of beer cooking in our country promote uninterrupted supply of fresh, quality beer public some city neighborhoods and towns rural mistsevosti.Provedeni research and verification of the results in industrial conditions made ​​it possible to propose wool microbreweries enabling technologies.uk-UKсолодово-зерновий екстрактміні-пивоварнясуслодемінералізована водаmalt extract, cornmini-brewerymashdemineralized waterкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОсобливості технології пива на мініпивоварняхArticle