Олійнічук, Сергій ТимофійовичМіхненко, Євгеній Олександрович,Шевченко, Василь ІвановичСосницький, Віталій Володимирович,Сухомлин, Олександр Анатолійович,Шиян, Петр ЛеонидовичСизько, Валерій БорисовичРудаков, Володимир КостянтиновичУкраїнець, Анатолій Іванович2012-12-192012-12-192006Патент 19846 UA, МПК (2006) C12F 3/00 Спосіб одержання спиртових бражок з кукурудзи / Олійнічук С. Т., Міхненко Є. О., Шевченко В. І., Сосницький В. В., Шиян П. Л., Українець А. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № а200606292 ; заявл. 06.06.2006 ; опубл. 15.01.2007, Бюл. № 1, 2007 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4654Корисна модель відноситься до вдосконалення способу одержання спиртових бражок з кукурудзи шляхом досягнення однорідності та тонкості помелу, обробки його антисептиком, підвищення ступеню гідролізу крохмалю. An useful model behaves to the improvement of methods of receipt of spirit home-brewed beers from a corn by the achievement of homogeneity and fineness of grade, treatment, increase of degree of hydrolysis of starch.otherподрібнення зернаgrowing of grainприготування замісугідроферментативне обробленняоцукрене суслоантисептикpreparation of premixwater and fermentative treatmentfermentable wortantiseptic shallowкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб одержання спиртових бражок з кукурудзи (Патент на корисну модель № 19846)Other