Беседа, Сергій ДмитровичЛитовченко, Ігор МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2019-06-072019-06-072018Беседа, С. Д. Оптимізація форми передувочних баків / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : 8 міжнародна науково-практична конференція. – Київ : МУБіПУ, 2019 – С. 270-271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29585В даній роботі досліджений вплив форми нижньої частини передувочного баку на загальну тривалість процессу витіснення продукту. Поставлена задача вирішена шляхом комп’ютерного імітаційного моделювання. In this paper, the effect of the shape of the bottom of the refinery tank on the total length of the process of displacement of the product is investigated. The task is solved by computer simulation modeling.uk-UKенергіям'ясотискenergymeatpressureкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОптимізація форми передувочних баківArticle