Економічне зростання та сталий розвиток – головна мета Української економіки - Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2012)
Розглянуто суть і значення економічного зростання та його зв'язок із сталим розвитком економіки. Проаналізовано проблеми та суперечності економічного зростання в реальній економіці України.
Keywords: економічне зростання; сталий розвиток; кафедра економічної теорії