Романовська, Тетяна ІванівнаОсейко, Микола ІвановичКалина, Вікторія Сергіївна2023-03-302023-03-302022Романовська, Т. І. Застосування восків у харчових продуктах / Т. І. Романовська, М. І. Осейко, В. С. Калина // Теоретичні та практичні питання аграрної науки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції до 100-річчя Дніпровського державного аграрно-економічного ун-ту (ДДАЕУ), м. Дніпро, 18 травня 2022 р. – Дніпро : ДДАЕУ, 2022. – Ч. 1. – С. 300-302.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39606Віск є мінорним компонентом харчового продукту природного походження та за введення до 3 % у жировмісний харчовий продукт виконує роль структуроутворюючого та глазуруючого агента. Віс is a minor component of a food product of natural origin for the introduction of up to 3% in a fatty food product, which plays the role of a structure-forming and glazing agent.otherоліяoilwaxвіскжирfatкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЗастосування восків у харчових продуктахThesis