Мельник, Людмила МиколаївнаМарценюк, Олександр СтепановичМатко, Світлана Василівна2012-09-112012-09-112008Матко, С. В. Дослідження асептичних властивостей палигорськіта при обробленні яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці ОНАХТ. – 2008. – Вип. 34, Т. 2. – С. 29–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2466Досліджено і обґрунтовано можливість використання природного дисперсного мінерала палигорськіта для зниження мікробіологічного обнасінення при виробництві яблучного соку. Встановлено, що в обробленому соку знижується кількість бактерій і грибів, подовжується тривалість його зберігання в непастеризованому вигляді.otherмікробіологічне обнасіненняпалигорськітадсорбціяяблучний сікмікроорганізмиmicrobiological seedinpaligorscitadsorptionapple juicemicroorganismsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняДослідження асептичних властивостей палигорськіта при обробленні яблучного сокуArticle