Олінчук, Валентина Петрівна2021-09-202021-09-202021Олінчук, В. П. Удосконалення технології плавлених сирних продуктів з рослинними оліями та впровадженням даної технології на сироробному підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентина Петрівна Олінчук ; наук. керівник Олена Олександрівна Красуля. – Київ, 2021. – 109 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35389otherплавлений сирний продуктрослинна оліятехнологіясирплавленнякафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології плавлених сирних продуктів з рослинними оліями та впровадженням даної технології на сироробному підприємстві потужністю переробки молока 45 т за змінуOther