Кузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122017Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 154-155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28003Оцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.1H ЯМР-спектроскопіяводно-спиртова сумішводаетанолгорілкаелектрохімічна активація1H NMR-spectroscopyaqueous-alcoholic mixturewaterethanolvodkaelectrochemical activatingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукціїOther