Рішення задачі про оптимальне розміщення - Чобану, Валерія Вячеславівна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2018)
В роботі розглянуто задачу оптимального розміщення розподільчого центру. Розрахунки було виконано в математичному пакеті MathCAD. The problem of optimal allocation of the distribution center is considered in the paper. The calculations were performed in the mathematical package MathCAD.
Keywords: оптимізація; нелінійне програмування; математична модель; optimization; nonlinear programming; mathematical model; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки