Титарчук, Я. О.Мудрак, Тетяна ОмелянівнаШиян, Петро ЛеонідовичКириленко, Роман Григорович2013-04-012013-04-012008Зброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату післяспиртової барди / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Я. О. Титарчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 74-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 21—22 квітня 2008 р. - Київ : НУХТ, 2008. - С. 186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7135Найбільш раціональним способом утилізації післяспиртової барди є використання фільтрату барди на стадії приготування замісу. В дослідженнях для приготування замісів використовували фільтрат післяпяиртової барди із розрахунку 20,30,50% від кількості води, а також повна її заміна фільтратом барди.otherсуслоmashбардаgrainsорганічні домішкиорганические примесиorganic impuritiesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату післяспиртової бардиThesis