Спосіб заощадження молочно-білкової сировини - Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна (My University, 2011)
Проведені дослідження дали можливість розробити технологію паст закусочних на основі сиру кисломолочного з нормованим значенням масової частки вологи та стійкою консистенцією. При цьому підвищити харчову та біологічну цінність виробів шляхом збагачення поживними речовинами, розширити асортимент виробів на основі сиру кисломолочного з вітчизняними інгредієнтами, заощадити молочно-білкову сировину. Past studies have made it possible to develop technology-based pastes snack with cottage cheese normalized values ​​of moisture content and stable consistency. In this case, increase the nutritional and biological value of products by nutrient enrichment, expand the range of products based on cottage cheese with local ingredients, save raw milk-protein
Keywords: сиркові пасти; sweetened paste; солод; malt; заощадження; savings; кафедра технології молока і молочних продуктів