Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2014-04-182014-04-182011Грек, О. В. Спосіб заощадження молочно-білкової сировини / О.В. Грек, О.О. Красуля // Наукові здобутки молоді вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р. - К. : НУХТ, 2011. — Ч. 1. - С. 165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14070Проведені дослідження дали можливість розробити технологію паст закусочних на основі сиру кисломолочного з нормованим значенням масової частки вологи та стійкою консистенцією. При цьому підвищити харчову та біологічну цінність виробів шляхом збагачення поживними речовинами, розширити асортимент виробів на основі сиру кисломолочного з вітчизняними інгредієнтами, заощадити молочно-білкову сировину. Past studies have made it possible to develop technology-based pastes snack with cottage cheese normalized values ​​of moisture content and stable consistency. In this case, increase the nutritional and biological value of products by nutrient enrichment, expand the range of products based on cottage cheese with local ingredients, save raw milk-proteinotherсиркові пастиsweetened pasteсолодmaltзаощадженняsavingsкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб заощадження молочно-білкової сировиниThesis