Оболкіна, Віра ІллівнаЗалевська, Надія Олексіївна2012-06-262012-06-262011Оболкіна, В. І. Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 1 (74). – С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1880Досліджено фізико-хімічні властивості неіоногенних емульгаторів вітчизняного виробництва. Репрезентовано розробку композиційних сумішей емульгаторів для стабілізації структурно-механичних властивостей емульсій та тістових мас при виробництві здобного печива із зменшеним вмістом жиру та без яйцепродуктів.We investigated the physicochemical properties of nonionic emulsifiers domestic production. Developed a composite mixture of emulsifiers to stabilize the structure and mechanical properties of emulsions and test masses in the manufacture of fancy cookies with reduced fat and no egg.uk-UKемульгаториемульсіяструктурно-механічні властивості тістаздобне печивоemulsifiersemulsionstructural and mechanical properties of doughbutter biscuitsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста