Дударєв, Ігор МиколайовичКузьмін, Олег Володимирович2025-01-152023Дударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46478Дударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332.ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїрослинне молокоресторанна продукціявеганські альтернатививівсяне молокобезмолочні продуктихарчові алергіїкулінарні інноваціїplant-based milkrestaurant productionvegan alternativesoat milkdairy-freefood allergiesculinary innovationВикористання «рослинного молока» у технології ресторанної продукціїThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684