Салівон, Олександр ВолодимировичПрибильський, Віталій Леонідович2018-07-032018-07-032018Салівон, О. В. Використання насіння чіо та базиліку для виробництва безалкогольних напоїв / О. В. Салівон, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 252.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27800Метою роботи є виробництво безалкогольних напоїв з використанням насіння чіо та базиліку для розширення асортименту безалкогольних напоїв оздоровчого напряму. The purpose of the work is the production of soft drinks using chinese seeds and basil to expand the range of soft drinks in the recreational area.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваоздоровчі напоїчіобазилікгеланова камедьhealth drinkschiоbasilgelan gumВикористання насіння чіо та базиліку для виробництва безалкогольних напоївThesis