Оздоровчі харчові продукти - основний об'єкт інновацій - Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2022)
Oднією із визначальних рис нинішнього етапу розвитку суспільства є те, що проблема збереження здоров’я населення, збільшення тривалості життя кожного індивіда перестала бути сферою уваги лише біології та медицини, і посіла значне місце в розвитку новітніх харчових технологій.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; оздоровчі продукти; інноваційна діяльність підприємства; innovative activity of the enterprise; life provision