Сімахіна, Галина Олександрівна2023-03-212023-03-212022Сімахіна, Г. О. Оздоровчі харчові продукти - основний об'єкт інновацій / Г. О. Сімахіна // Modern directions of scientific research development : 14 th International scientific and practical konference, July 13-15, 2022. – Chicago : BoScience Publisher, 2022. – Рp. 156-163https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39274Oднією із визначальних рис нинішнього етапу розвитку суспільства є те, що проблема збереження здоров’я населення, збільшення тривалості життя кожного індивіда перестала бути сферою уваги лише біології та медицини, і посіла значне місце в розвитку новітніх харчових технологій. One of the most distinctive features of the new stage of society development is that the problem of public health protection and prolongation of each citizen's lifespan has stopped being in the sphere of purely biology and medicine and thenceforth occupied the sgnificant place in the development of novelty food technologies.otherкафедра технології оздоровчих продуктівінноваціїхарчова промисловістьтехнологіїоздоровчі продуктижиттєзабезпеченняinnovationsfood industrytechnologiesfoods for well-beinglife provisionОздоровчі харчові продукти - основний об'єкт інноваційArticle