Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичКожевнікова, Маргарита Ігорівна2017-03-172017-03-172016Шаповаленко, О. Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібнення / О. Шаповаленко, О. Євтушенко, М. Кожевнікова // Інженерія переробних і харчових виробництв. – 2016. – № 2. – С. 76-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24884В статті наведені результати експериментальних досліджень процесу подрібнення зернової та олійної сировини, а також їх сумішей у різних співвідношеннях. Отримані результати, дали змогу розрахувати модуль крупності продуктів подрібнення, встановити вид помелу. Також в статті наведено результати подрібнення соняшнику та кукурудзи при зміні їх вологості. The article presents the results of experimental studies of the process of grinding grain and oilseeds, as well as mixtures in different proportions. The results helped to calculate the size of the products grinding module, set the type of comminution. Also in the article results crushing sunflower and corn at change of humidity.змішуваннянасіння соняшникукукурудзаgrindingsunflower seedscornкафедра технології зберігання і переробки зернаВизначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібненняArticle