Ліпєц, Антон АдамовичЧагайда, Андрій Олегович2014-06-022014-06-022004Деклараційний патент на винахід № 65150, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб очищення тростинного цукру-сирцю / А. А. Ліпєц, А. О. Чагайда; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 2003065314; заявл. 09.06.2003; опубл. 15.03.2004, Бюл. № 3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14741Спосіб очищення тростинного цукру-сирцю включає афінацію і відділення афінаційного відтоку. Афінацію проводять насиченим розчином цукрози при температурі 19 - 21°С протягом 50 - 60 хвилин. A method for purification of raw cane-sugar involves affination and separation of affination reflux. The affination being performed for 50-60 minutes with saturated solution of sucrose at the temperature of 19-21°С.uk-UKспосіб очищенняmethod for cleaningтростинний цукор-сирецьraw cane-sugarафінаціяaffinationкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб очищення тростинного цукру-сирцю (Деклараційний патент на винахід № 65150 A)Other