Техногенна безпека підприємств молочної галузі - Безушко, Олеся Василівна; Слободян, Ольга Петрівна (My University, 2016)
Причини техногенного отруєння людей, тварин і рослин. The causes of man-made poisoning of people, animals and plants.
Keywords: техногенна безпека; молочна галузь; небезпека; technogenic safety; dairy industry; danger; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології молока і молочних продуктів