Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаНауменко, Ксенія АндріївнаФролова, Наталія Епінетівна2016-09-292016-09-292013Усатюк, О. М. Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції / О. М. Усатюк, К. А. Науменко, Н. Е. Фролова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 93–94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24275Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості. Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра готельно-ресторанної справикафедра експертизи харчових продуктівнатуральні ароматизаториресторанна продукціяасортиментnatural flavorsrestaurant productsassortmentРозширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукціїOther