Економічне зростання Китаю - Омельченко, Ємілія Андріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2018)
Досліджено економічне зростання Китаю
Keywords: економічне зростання Китаю; кафедра готельно-ресторанної справи