Експрес-аудит як дієвий інструмент фінансово-економічного контролю - Беренда, Надія Іванівна; Устимчук, В. А. (My University, 2013)
Авторами статті проведено експрес-аудит фінансової діяльності підприємства; розраховано коефіцієнт Бівера станом на 01.01.2011 року, який свідчить про критичний фінансовий стан та потенційно високий рівень банкрутства; запропоновано можливі стабілізаційні заходи виходу ПАТ «Шепетівський цукровий комбінат» із фінансової кризи та подальшого економічного зростання виробництва.
Keywords: експрес-аудит; аудиторська діяльність; фінансова звітність; банкрутство; стабілізаційні заходи; express an audit; auditing activities; financial statements; insolvency; кафедра обліку і аудиту