Дащинська, Ольга АндріївнаПетруша, Оксана ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2018-11-192018-11-192015-05Дащинська, О. А., Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу / О. А. Дащинська, О. О. Петруша, Л. Ю. Арсеньєва // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К .: НУХТ, 2015. – С. 164-166https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28477Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.uk-UKпористістьхлібобулочна продукціяцифрове зображенняporositybakery productsdigital imageкафедра експертизи харчових продуктівВизначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методуArticle