Tsirulnikova, VitaTyshchenko (Usatiuk), OlenaLukashuk, Dariia2024-06-202024-06-202024Tsyrulnikova, V. V. Plant-based milk alternatives for hospitality industry / V. V. Tsyrulnikova, O. M. Tyshchenko, D. V. Lukashuk // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43546There is a demand for non-dairy milk alternatives among restaurant guests to substitute milk in coffee, teas, smoothies, and other drinks and foods. Many foodservice establishments are adding plant-based milks to their menus to satisfy customer needs, according to the trend of wellbeingСеред гостей закладів ресторанного господарства існує попит на немолочні альтернативи молоку для його заміни у каві, чаї, смузі та інших напоях і стравах. У тезах розглянуто питання використання рослинного молока у меню закладів ресторанного господарства для задоволення потреб споживачів відповідно до wellbeing-трендуenplant-based milk alternativesplant-based milkslactose intolerancerestaurantsfoodservice establishmentsрослинні альтернативи молокурослинне молоконепереносимість лактозиресторанизаклади ресторанного господарствакафедра готельно-ресторанної справиPlant-based milk alternatives for hospitality industryThesishttps://orcid.org/0000-0003-1531-5016https://orcid.org/0000-0001-9383-1898