Формування потенціалу підприємства в умовах кризи - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2015)
Визначено особливості формування потенціалу підприємства в умовах кризи. Обґрунтовано напрями структуризації потенціалу підприємства. Досліджено процес формування структурних елементів потенціалу підприємства. The features of the formation potential of the enterprise during the crisis are determined. The directions of structuring potential of the enterprise are substantiated. The process of the formation of the structural elements of the enterprise potential is investigated.
Keywords: кафедра економіки і права; криза; антикризове управління; потенціал підприємства; формування потенціалу підприємства; структура потенціалу підприємства; crisis; crisis management; the potential of the enterprise; formation potential of the enterprise; the structure of the enterprise potential