Контроль якості харчових продуктів сучасними інструментальними методами - Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2008)
Проведено аналіз використання сучасних інструментальних методів аналізу харчових продуктів. The analysis using modern instrumental methods of analysis of food.
research
Keywords: якість; quality; інструментальні методи; аналіз; дослідження; instrumental methods; analysis; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів