Пасічний, Василь Миколайович2013-02-272013-02-272001Пасічний, В. М. Використання колагеновмісної сировини у виробництві м’ясних паштетів та паштетних консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської державної ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2001. – Т. 3(№4), Вип. 2. – С. 110-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6609Встановлено залежність для рівноцінної заміни калогеновмісної сировини і розроблено рецептури паштетів. Technological features of use of functional animal proteins during production of meat paste.otherрецептураколагенконсервипаштетні консервисировинаrecipecollagencanned foodpaste cannedrawкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання колагеновмісної сировини у виробництві м'ясних паштетів та паштетних консервівArticle