Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2018-11-122018-11-122018Патент 128303 UA, МПК А23С 11/00, А23С 11/08 (2006.01) Склад харчової емульсії / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій.– № u 201803550; заявл. 03.04.2018 ; опубл. 10.09.2018, Бюл. № 17, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28468Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор "Твердий-2 (Т-2)", а як жирову фазу - кукурудзяну олію. The composition of the food emulsion contains a fat phase, water and an emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an "Tierdy-2 (T-2)" emulsifier and corn oil as the fatty phase are used.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продуктfood emulsionsodium caseinatemilk-containing productкафедра технології молока і молочних продуктівСклад харчової емульсії (патент на корисну модель № 128303)Other