Василенко, Юлія МиколаївнаГавриш, Андрій ВолодимировичІщенко, Тетяна Іванівна2015-03-312015-03-312015Василенко, Ю. М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням гарбузового і журавлиного соку / Ю. М. Василенко, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 84-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19990У харчуванні людини хліб грає найважливішу роль. Значення хліба неоціненне, без нього неможливо уявити харчовий раціон сучасної людини. На сьогоднішній день у численному асортименті хлібобулочних виробів переважають вироби з пшеничного сортового борошна, які потребують регуляції хімічного складу за біологічно активними речовинами. In human nutrition food plays a major role. The value of bread invaluable, without it is impossible to imagine modern human diet. To date, numerous assortment of baked goods dominated with products of high quality wheat flour that require regulation by the chemical composition of biologically active substances.otherхлібобулочні виробижуравлиний сокгарбузовий сокbakery productscranberry juicepumpkin juiceкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням гарбузового і журавлиного сокуThesis