Ковальова, Катерина Олександрівна2023-05-022023-05-022023Ковальова, К. О. Дослідження та удосконалення технології культивування чистої культури пивоварних рас дріжджів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ковальова Катерина Олександрівна ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 97 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40547otherзброджування пивного суслапивоварні дріжджічиста культура дріжджівциліндро-конічний бродильний апараткультивування пивних дріжджівтемпературний режимсухі речовини суслаbeer wort fermentationyeastpure yeast culturecylindrical-conical fermentation apparatuscultivation of brewer's yeastwort dry matterкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження та удосконалення технології культивування чистої культури пивоварних рас дріжджівOther