Дорохович, Антонелла МиколаївнаКостенко (Яременко), Оксана МихайлівнаДорохович, Вікторія Віталіївна2012-03-112012-03-112007https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/430Основною традиційною сировиною для виробництва кондитерських виробів є цукор (сахароза). Проте цукор у виробництві кондитерських виробів виконує роль не тільки носія солодкого смаку, але і структуроутворювача.The main traditional raw material for production of confectionery products is sugar (sucrose). However, the production of sugar confectionery, not only serves as a medium sweet taste, but the builder.otherцукрозамінниксахарозаменительsweetenerсахарозакондитерські виробикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкондитерские изделияsucroseconfectioneryЦукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів