Параметри ламінарних гравітаційно стікаючих плівок рідини на ділянці гідродинамічної стабілізації - Петренко, Валентин Петрович (My University, 2009)
Запропоновано двошарову модель розвитку профілю швидкості в ламінарній гравітаційно стікаючій плівці рідини. Отримано розв’язок двомірного рівняння руху плівки на ділянці гідродинамічної стабілізації на основі двошарової моделі. The two-layer model of development of a profile of speed in a laminar film of a liquid is presented. The decision of the two-dimensional equation of movement of a film on a site of hydrodynamic stabilization on the basis of two-layer model is received.
Keywords: профіль швидкості; плівка; рівняння руху; гідродинамічна стабілізація; profile of speed; film; equation of movement; hydrodynamic stabilization; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки