Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила ГригорівнаПерекрест, Володимир ВікторовичГусятник, Павло Володимирович2019-06-062019-06-062018Дослідження структури молочно-білкових концентратів/ В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, В. В. Перекрест, П. В. Гусятник // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. Петра Василенка.– 2018.– Вип. 194. – С. 163-170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29495У статті представлено результати досліджень мікроструктури молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих з використанням ягідних пюре у якості коагулянтів. Проведено аналіз отриманих мікрофотографій, зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчових технологіях.The article represents the results of the microstructure studies of milk-protein concentrates made of buttermilk obtained using berry purees as coagulants. The analysis of the obtained microphotographs was made, the conclusion was reached regarding the further use of milk protein concentrates in food technologies.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзбереження якостімолочно-білкові концентратимікрофотографіїструктураpreservation of qualitymilk-protein concentratesmicrophotographsstructureДослідження структури молочно-білкових концентратівArticle