Малежик, Іван ФедоровичБезусов, Анатолій ТимофійовичЛуцик, Юрій ПавловичБандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-03-052014-03-052010Патент на корисну модель № 51028 UA, A23B 7/02 МПК (2009). Спосіб сушіння морквяних вичавків / Малежик І. Ф., Безусов А. Т., Луцик Ю. П., Бандуренко Г. М., Левківська Т. М.,заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201001105; заявл. 03.02.2010; опубл. 25.06.2010, Бюл. № 12, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12977Спосіб сушіння морквяних вичавок, який передбачає сушіння морквяних вичавок, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см за допомогою інфрачервоного випромінювання при початковій величині опромінення 3660-2880 Вт/м2 і кінцевій 1100-1200 протягом 75-90 хв. Method of drying carrot pomace, which involves drying carrot pomace, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of 0,8-1,2 cm carrot pomace using an infrared radiation exposures at the initial 3660-2880 W/m2 and final 1100-1200 for 75-90 minutes.otherсушінняінфрачервоне випромінюванняморквяні вичавкиdryinginfrared radiationcarrot pomaceкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняСпосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51028)Other