Ганзина, Богдан ОлеговичКосмик, Антон РуслановичГрищенко, Анна Миколаївна2024-11-112024-11-112023Ганзина, Б. О. Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів / Б. О. Ганзина, А. Р. Космик, А. М. Грищенко // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених 26 жовтня 2023р., Харків. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45641Використання продуктів переробки органічних овочів може бути перспективним направленням для розширення асортименту органічних хлібобулочних виробів та забезпечення переробки більшої кількості органічної сировини в Україні. Особливо корисними будуть начинки з каротиновмісних овочів. Запропоновано використовувати гарбуз як сировину для виробництва органічних начинок для органічних продуктів.The use of organic vegetable processing products can be a promising direction for expanding the assortment of organic bakery products and ensuring the processing of a larger amount of organic raw materials in Ukraine. Fillings from carotene-containing vegetables will be especially useful. It is proposed to use pumpkin as a raw material for producing organic fillings for bakery products.ukбулочні виробиначинкаорганічні продуктиорганічні овочіорганічний хлібbakery productsfillingorganic productsorganic vegetablesorganic breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробівAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-0617-6918