Використання плодів калини у виробництві харчових продуктів - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2018)
В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів калини звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано харчовий порошок із ягід калини, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники. The paper presents the results of the study on the possibility of using natural currants in canned foods and food concentrates. For this purpose, a food powder from potato berries was obtained, its qualitative and physico-chemical parameters were investigated.
Keywords: калина; консервування; харчовий порошок; currants; canned food; food powder; кафедра технології консервування