Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаІзюменко, Дмитро ВолодимировичШутюк, Віталій Володимирович2019-03-212019-03-212018Бендерська, О. В. Використання плодів калини у виробництві харчових продуктів/ О. В. Бендерська, Д. В. Ізюменко, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018. – С. 26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28898В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів калини звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано харчовий порошок із ягід калини, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники. The paper presents the results of the study on the possibility of using natural currants in canned foods and food concentrates. For this purpose, a food powder from potato berries was obtained, its qualitative and physico-chemical parameters were investigated.uk-UKкалинаконсервуванняхарчовий порошокcurrantscanned foodfood powderкафедра технології консервуванняВикористання плодів калини у виробництві харчових продуктівThesis