Пугаєва, Світлана Андріївна2018-03-212018-03-212017Пугаєва, С. А. Застосування методу комп’ютерної колориметрії для оцінки кольору майонезу / С. А. Пугаєва // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. МОН України. – Одеса, 2017. – С. 240-241.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26794У роботі розглянуто питання формування забарвлення майонезів та майонезних соусів. Які компоненти визначають кінцевий колір продукту та яка міра їх впливу на забаврлення. Для дослідження використовували RGB модель, індекси жовтизни та білизни.майонезгірчичний порошокяєчний порошокзабаврленняRGB модельгорчичный порошокяичный порошокцветностьRGB модельmayonnaisemustard powderegg powdercolourRGB modelкафедра експертизи харчових продуктівЗастосування методу комп’ютерної колориметрії для оцінки кольору майонезуThesis