Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаКохан, Олена ОлександрівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-11-152013-11-152004Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання у виробництві кондитерської продукції / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, С. Г. Кияниця // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Міжвузівська науково-практична конференція — П. : ПУСКУ, 2004. — С. 307-310.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11325Виконані дослідження структурно-механічних властивостей гідроколоїдів засвідчили можливість використання гідроколоїдів у виробництві різних груп кондитерських виробів. З метою раціонального використання гідроколоїдів у виробництві різних кондитерських виробів повинен бути виконаний комплекс досліджень. Робота в цьому напрямку проводиться на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів НУХТ.uk-UKструктуроутворювачтемпературагідратаціяв’язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівstructuringtemperaturehydrationviscosityНові види гідроколоїдів і можливість їх використання у виробництві кондитерської продукціїArticle