Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2016-09-172016-09-172016Дудкіна, О. О. Гарячі солодкі страви спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 39-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24035Сьогодення диктує нагальне питання з можливості поєднання якісного оздоровчого харчування в умовах реалій закладів ресторанного господарства, у яких відсутній широкий асортимент страв, систем спеціального призначення (для людей, які потребують особливого раціону харчування). Present dictates the urgent question of how to match food quality in terms of health institutions realities restaurant business, which is not a wide range of dishes of special purpose (for people who need a special diet).uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїгарячі солодкі стравиоздоровчого харчуваннямодифікований крохмальфонданhot sweet disheshealth foodmodified starchfondanкафедра готельно-ресторанної справиГарячі солодкі страви спеціального призначенняOther