Арсеньєва, Лариса ЮріївнаЯценко, Н. П.Махинько, Валерій Миколайович2014-07-232014-07-232002Арсеньєва, Л. Ю. Поширення можливості використання сої у хлібопекарському виробництві / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Яценко, В. М. Махинько // Наукові праці НУХТ. – Вип. 7. – К., 2002. – С. 55-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16246В статті наведено результати дослідження впливу обробленої сої на основні процеси у тісті та якість готових виробів. Показана доцільність використання добавки в кількості 5 %. The article presents the research results of influence of processed soybeans in the main processes in the test and the quality of finished products. The expediency of use of the additive in the amount of 5 %.uk-UKсоятістохлібскладцінністьsoydoughbreadcompositionvalueкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПоширення можливості використання сої у хлібопекарському виробництвіArticle