Паштет м'ясний запечений "Шкільний" - Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Пащенко, Оксана Василівна (My University, 2014)
Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.
Keywords: паштет; рецептура; вітаміни; кролятина; купаж; рижієва олія; гарбузова олія; мікроелементи; консистенція; тваринні білки; pate; recipe; vitamins; rabbit; blend; rigid oil; pumpkin oil; minerals; consistency; animal proteins; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів