Топчій, Оксана АнатоліївнаКотляр, Євген ОлександровичПащенко, Оксана Василівна2017-06-232017-06-232014Патент UA 95377 U МПК A23L 1/31 (2006.01) Паштет м'ясний запечений "Шкільний" / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, О. В. Пащенко ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2014 06528 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 25.12.2014, Бюл. № 24, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25665Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.паштетрецептуравітаміникролятинакупажрижієва оліягарбузова оліямікроелементиконсистенціятваринні білкиpaterecipevitaminsrabbitblendrigid oilpumpkin oilmineralsconsistencyanimal proteinsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПаштет м'ясний запечений "Шкільний"Other