Управління інноваційною активністю промислових підприємств України - Струніна, Леся Валеріївна (My University, 2013)
Розглянуто сучасний стан, структура та тенденції інноваційної активності промислових підприємств України.
Keywords: інноваційний розвиток підприємства; науково-дослідна діяльність; кафедра економіки праці та менеджменту