Гриц, Л. Т.Попова, Інна Вадимівна2014-10-012014-10-012014Гриц, Л. Дослідження взаємодії моносахаридів з амінокислотами та білками / Людмила Гриц, Інна Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 669-670.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17019За результатами дослідження поляризації розчинів сумішей вуглеводів з амінокислотами та білками можна твердити про наявність взаємодії між вказаними біоорганічними сполуками, яка полягає в утворенні комплексів з різним співвідношенням складових, про що свідчать різні значення питомого обертання таких сумішей. The study of polarization solutions of mixtures of carbohydrates with amino acids and proteins can assert the presence of interaction between these bioorganic compounds, which is the formation of complexes with different ratios of components that reflect the different value of the specific rotation of such mixtures.uk-UKполяризаціябіоорганічні сполукимоносахаридиpolarizationbioorganic compoundsmonosaccharidesкафедра харчової хіміїДослідження взаємодії моносахаридів з амінокислотами та білкамиOther