Махинько, Валерій МиколайовичЧерниш, Людмила МиколаївнаСамбурський, Федір Гаврилович2017-11-162017-11-162017Патент 119388 UA МПК A21D 13/06 (2017.01). Хліб білково-соєвий / Махинько В. М., Черниш Л. М., Самбурський Ф. Г. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201703047 ; заявл. 31.03.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26158Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібобулочних виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The useful model relates to the food industry, namely the baking industry, and can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and soy protein isolate. The technical result is to obtain bakery products containing high protein content and have a higher degree of digestibility due to the growth of the limiting amino acid content.uk-UKхліббілокізолятсояамінокислотиbreadproteinisolatesoyamino acidsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХліб білково-соєвий (патент на корисну модель № 119388)Other