Белінська, Крістіна ОлександрівнаФалендиш, Наталія Олексіївна2017-04-252017-04-252015Белінська, К. О. Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш// Техника и технология. Теоретические аспекты развития современной науки : материалы международной конференции, 30 сентября – 1 октября 2015 г., г. Познань. - Польша. – С. 21-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25092Стаття присвячена дослідженню можливості використання сухого овечого молока у виробництві дитячого харчування. Встановлено, що молоко вівці є одним з найбільш повноцінних харчових продуктів. В комплексі із іншими видами молока, такими як кобиляче, є можливість отримати збалансований продукт, який буде якісно вирізнятися із сумішей, виготовлених на основі коров’ячого молока. коровьего молока. Article include research opportunities Using milk sheep production in baby food. Established something sheep’s milk is one most valuable food product. In the complex with the second type of milk mares, can get a balanced product that will stand out with quality blends made from cow's milk.uk-UKжіноче молокоовече молокодитяче харчуванняглюкозалактозаамінокислотикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівhuman milksheep’s milkbaby foodglucosemilk sugaramino acidsСухе овече молоко у виробництві дитячого харчуванняOther