Виноградов, Олександр ІгоровичГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2018-05-232018-05-232018Виноградов, О. «Sous-vide» - інноваційна технологія приготування м’ясних напівфабрикатів / О. Виноградов, О. Гащук, О. Москалюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 341.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27492При використанні технології «Sous-vide» теплова обробка відбувається делікатно, температура в середині та на поверхні готового продукту однакова, що запобігає погіршенню стану поверхневого шару продукту (тріщини, бульйонні накопичення, підгоряння). Завдяки застосуванню відносно низьких температур при нагріванні клітинні мембрани залишаються не пошкодженими, тому страви більш соковиті.напівфабрикатиsemi-finished productsвакуумvacuumтефтеліteteliкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів«Sous-vide» - інноваційна технологія приготування м’ясних напівфабрикатівOther