Труш, Юлія Леонідівна2015-05-182015-05-182015Труш, Ю. Л. Залежність якості від інновації та її вплив на конкурентоспроможність підприємства / Ю.Л. Труш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р., м. Київ. - К.: НУХТ, 2015. – Ч. 3. - С 182.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20448У сучасних ринкових умовах управління виробництвом орієнтовано виключно на ринок, де виробник з ринковими принципами «вільного вибору» та «конкуренції» має право виробляти й продавати різноманітну продукцію, що користується попитом залежно від її якості та ціни. При цьому важливу роль відіграє конкуренція, яка є механізмом регулювання ринкових відносин у боротьбі за володіння ринком збуту, за якої виробник намагається максимально підвищити якість продукції в нормальних межах, що зумовлено рівнем витрат на виробництво і ціною продукції.кафедра економіки і правапродукціяуправління якістюпродукцияуправление качествомproductionquality controlЗалежність якості від інновації та її вплив на конкурентоспроможність підприємства